Gulvafslibning/gulvslibning i høj kvalitet

Gulvafslibning i Kolding, Vejle, Aabenraa, Fredericia og Tønder

Hos Kloster Gulvservice har vi speciale i gulvafslibning og vi har gjort det i mere end 50 år.

Vi servicerer kvalitetsbevidste kunder i Vejle, Kolding, Fredericia, Tønder og Aabenraa, som gerne vil have et erfarent gulvfirma til at udføre et perfekt stykke arbejde. Vi udfører professionel gulvafslibning og gulvbehandlinger for såvel private som erhverv, og der er ingen opgave, der er for stor eller lille.

Søger du et godt tilbud på en grundig og effektiv gulvsliber i dit lokalområde, tilbyder vi at udføre det for dig, så du får et flot og præsentabelt gulv, der holder i mange år.

Vi er kendt for den gode kvalitet, og vi afslutter aldrig en opgave, før du er 100% tilfreds med dit nye gulv. Vi giver naturligvis dine gulve en grundig efterbehandling, således at de er holdbare og modstandsdygtige over for slid i længere tid.

Kontakt os her

Giv dit gulv nyt liv med en grundig gulvafslibning

Trænger dine gulve til en grundig gulvafslibning, kan det give helt nyt liv og vise sig at være en rigtig god og relativt billig investering.

Har du nogle gamle slidte trægulve i privaten eller i firmaet, som efterhånden har set meget medtaget ud i længe, er det om at gøre dig selv og din bolig en tjeneste med gulvafslibning i høj kvalitet.

Gulve udsættes mere eller mindre for slid hver dag - alt afhængigt af mængden af trafik. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise er vi i stand til at levere et virkelig flot resultat, så dine gulve er pæne og blanke igen.

Vi har alle de rigtige værktøjer og maskiner, som skal til for at skabe det bedste og flotteste slutprodukt, og vi er meget detaljeorienterede og perfektionistiske.

Vil du derfor gøre en rigtig god investering, der forhøjer værdien af dine gulve og i sidste ende din bolig, bør du bestille gulvslibning hos os.

Vi tilbyder udover gulvafslibning også andre services, som blandt andet: 

Fleksibelt, hurtigt og gode priser på gulvafslibning

Sætter du pris på en gulvsliber, som kan rykke her og nu på din opgave, har vi altid en kyndig specialist til at hjælpe dig med en effektiv gulvafslibning og gulvbehandling, når du har brug for det.

Vi er et seriøst foretagende, som tager vores kunders tid alvorligt. Vi er der, når du har behov for assistance inden for gulvafhøvling, så du kan altid kontakte os, hvis dine gulve trænger til en forskønnende overhaling. Vi er meget fleksible i forhold til arbejdstider, og vi kan levere et flot resultat hurtigt. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor kan du altid forvente, at du modtager et gulv, der ser ud som nyt, når vi har givet det en gulvafslibning.

Vi er særdeles skarpe på prisen, da vi mener, at alle har ret til et flot gulv, uden at det behøver at koste for meget. Vi overholder altid vores aftaler med henblik på mødetider og afslutning af projektet, så du ved, hvornår du kan regne med, at vi er helt færdige. Bestil gulvslibning hos os, hvis du værdsætter god kvalitet, der er til at betale.

Ønsker du at høre mere, så kontakt os uforpligtende og få en god snak. Ring på telefon 21 75 63 63 eller send en mail til: info@gulvsliberen.dk

- I samråd med dig, finder vi den bedste løsning. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os her:

Jylland/Fyn: 74 74 48 48

Trekants området: 75 93 33 99

Mobil: 21 75 63 63

Gulvafslibning af kloster gulvservice

Gulvafslibning undervejs

Kloster Gulvservice