Gulvsliber med fokus på kvalitet

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst gulvsliber i Vejle, Kolding, Fredericia, Tønder eller Aabenraa?

Hos Kloster Gulvservice er vi specialister i gulvafslibning med mere end 50 års erfaring. Vi hjælper både private og erhvervskunder, som har gulve, der trænger til en gedigen gulvbehandling. Som erfaren gulvsliber ved vi, hvad der skal til for at skabe det flotteste resultat. Vi har set det meste og ved derfor, hvorledes vi fremkalder den oprindelige værdi i dine gamle gulve. Særligt trægulve bliver udsat for stor slitage og kan ende med at se ret slidte ud. Det er en synd og skam, da de ellers kan se virkelig flotte og præsentable ud. Overvejer du derfor at gøre noget ved det, kan vi som professionel gulvsliber hjælpe dig med alt, hvad det indebærer, så du får det ønskede resultat. Vi er yderst grundige og har fokus på kvaliteten i alle facetter i vores arbejde, således at vi kan gøre vores kunder glade. Vi udfører blandt andet:

  • Gulvafslibning/gulvslibning
  • Ludbehandling
  • Lakbehandling
  • Oliebehandling
  • Afslibning af trappetrin og dørtrin samt meget andet.

Kompetent og effektiv gulvsliber

Med mere end et halvt århundredes erfaring har vi tilegnet os og opbygget en stor ekspertise omkring vores fag. Vi er alle i firmaet kompetente og effektive, hvorfor du trygt kan bestille en gulvsliber hos os. Vi har stolte traditioner inden for gulvbehandlinger, da vi er en familievirksomhed, som sætter en ære i at servicere vores kunder med gulvafslibning i høj kvalitet. Uanset størrelsesorden på en given opgave har vi en klar målsætning om, at vi skal levere det bedste og flotteste slutprodukt hver eneste gang. Vi arbejder med stor faglig integritet, hvilket samtidig er din sikkerhed for, at du får pæne, nydelige gulve, når vi har været forbi din private bolig eller firma. Vi kan løse alle opgaver inden for gulvslibning, så har du en opgave, hvor der er brug for en kyndig gulvsliber, er vi klar til at løfte opgaven for dig.

Præcis, hurtig og grundig gulvbehandling

Giv dine gulve den gulvafslibning, de fortjener med en gulvsliber, der forstår sig på detaljer og vægter kvaliteten højt. Hos Kloster Gulvservice er kunden og kvaliteten af vores arbejde altid i højsæde, og vi er meget omhyggelige og præcise med alt, hvad vi foretager os. Det er et præcisionsarbejde, der kræver indsigt og erfaring, og samtidig er vi hurtige og meget effektive. Vi er fleksible omkring arbejdstider, da vores fokus er på at imødekomme dine ønsker og behov. Derfor arbejder vi nat og dag og kan rykke med kort varsel. Bestil gulvsliber hos os, hvis du vil være sikker på, at der bliver taget hånd om dine gulve, så de får den behandling, de har bedst af. Vi giver naturligvis alle bearbejdede gulve en grundig efterbehandling, således at de er i stand til at holde længere og ser bedre ud. Vi har sans for detaljen og æstetik er ikke et fremmedord hos os, hvilket kommer til udtryk i, at vi er stræber efter at aflevere et perfekt resultat, der passer ind i de omkringliggende omgivelser.

Kontakt os her:

Jylland/Fyn: 74 74 48 48

Trekants området: 75 93 33 99

Mobil: 21 75 63 63

Kloster gulvservice

Kloster gulvservice projekt

Kloster Gulvservice