Gulvbehandling/Gulvafhøvling af professionelle fagfolk

Gulvbehandling og gulvafhøvling i Vejle, Kolding, Fredericia, Aabenraa og Tønder

Ønsker du at give dit gulv en god gulvbehandling, eller gulvafhøvling? Så kan vi hos Kloster Gulvservice hjælpe dig!

Vi har eksisteret i mere end 50 år og har videreført vores stolte familietraditioner inden for gulvbehandling og gulvafhøvling i høj kvalitet og standard. Vi hjælper både private kunder og virksomheder, som har brug for en kyndig og effektiv gulvafslibning af gamle gulve, som godt kunne trænge til en kærlig overfladebehandling. Vi er professionelle fagfolk, som alle har stor erfaring inden for vores fag, og vi vægter kvaliteten af vores arbejde højere end noget andet.

Skal du bruge en professionel gulvmand til at skabe nyt liv i dine gulve? Vi udfører alle former for opgaver, der har med gulvbehandling eller gulvafhøvling at gøre, hvor vi blandt andet kan nævne:

Kontakt os her

Forny dine gulve med grundig gulvbehandling og gulvafhøvling

Har du nogle trægulve i din private bolig eller i firmaet, hvor der dagligt er meget trafik frem og tilbage?

Slid sætter sig ganske uundgåeligt med tiden, og gulvet kan se utroligt medtaget ud og nærmest uigenkendeligt. Overvejer du at gøre noget ved det, kan vi på det varmeste anbefale, at du får en professionel gulvmand, som os, til at se på dit projekt med henblik på at finde den optimale løsning til dig.

Vi giver gerne vores faglige vurdering af, hvad der bør gøres for at genskabe værdien i dine gulve samt kommer med et uforpligtende tilbud. Da vi har mange års erfaring med gulvbehandling og gulvafhøvling, ved vi, hvad der skal gøres for at opnå det flotteste og mest langtidsholdbare resultat. Vi har varetaget et væld af opgaver inden for overfladebehandling, og vi varetager også gerne din.

Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller lille - så har du et enkelt, lille gulv eller et helt hus, der står for tur, er vi parate til at hjælpe dig. En gulvbehandling i høj kvalitet kan virkelig gøre underværker for dine gulve.

Konkurrencedygtige priser, godt håndværk og stor fleksibilitet

Er du på udkig efter en dygtig gulvsliber, der kan forvandle dine slidte gulvbrædder til nye og blankpolerede gulve, der ser flotte og indbydende ud?

Hos Kloster Gulvservice udfører vi professionel gulvbehandling og gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser.

Vi leverer godt og stolt håndværk hver gang, så du kan være sikker på, at du får det ønskede resultat.

Skal du have hjælp til at gøre noget ved dine gulve her og nu, er vi meget fleksible. Vi arbejder gerne dag og nat for at imødekomme dine ønsker, og tilbyde gulvbehandling og gulvafhøvling til dig. Derfor er vi agile og kan rykke når som helst på en given opgave. Vi møder til aftalt tid, og så er vi naturligvis også færdig til tiden. Service er en forankret del af vores DNA, så du vil altid blive mødt af en serviceminded gulvspecialist, der er til for at hjælpe dig i mål med dit projekt. Vi giver også gerne gode råd om, hvordan du kan passe på dine gulve, så de bevarer udseendet i længere tid.

Ønsker du at vide mere, så kontakt os uforpligtende og få en god dialog. Ring på telefon 21 75 63 63 eller send en mail til: info@gulvsliberen.dk

- Sammen med dig, finder vi den bedste løsning til dit gulv. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os her:

Jylland/Fyn: 74 74 48 48

Trekants området: 75 93 33 99

Mobil: 21 75 63 63

Gulvbehandling

Gulvbehandling

Kloster Gulvservice